Någon som vet vem som kan sätta på dekaler i Halmstad?

Som rubriken säer har beställt dekaler men behöver hjälp meatt sätta på dom, någon som vet,vem som gör sådant i halmstad?



Svar på inlägget: Någon som vet vem som kan sätta på dekaler i Halmstad?



Jadu.. jag vet inte nåt ställe.. men kan du inte sätta upp den själv då? men en fin bil som du har så skulle jag oxå vilja ha proffshjälp.. hehe Lycka till:)


haha tack för de...nja vågar liksom inte ifall de skulle bli fel....


bor själv i halmstad ... vet ett ställe men jag kommer inte på vad det heter , ska kolla upp det imorgon ...


Vad är det för typ av dekaler du ska sätta på då?


precis ? är väl inga problem att få på lite dekaler ? jag har aldrig haft problem me sånt iaf


har köpt den på dekaltri.nu som skall sitta på sidan av bilen


dom satte tydligen inte på dekalerna på bilen utan tillverkar bara sry kanske inte är problem men han kanske inte vill göra det själv för han kanske sätter fel sen är det kört ...


Tror att PG´s reklam gör det dock är det i Varberg och inte i Halmstad men alla Halmstabor älskar ju Varberg så du har nog inget emot att åka ett par mil;) http://www.pgsreklam.se/


hör med närmaste ditec center eller hör med bvd i hyltebruk dom kan fixa det http://www.bvd.nu/





Skulle rekommendera Skylt & Dekor på Stationsgatan (i de gamla lokstallarna mittemot Motor Halland AB). Dom gör schyssta jobb! Slå dom en signal och kolla!


Det är ju som att sättaq på tonings film.. Du tar en "blomspruta" med vatten och en aningens såpa eller diskmedel.. spraya/duscha på lacken där den ska sitta sen sätter du den på önskat ställe, sen om du vill vrida de så gör de om du har vatten/såpa på hela du ska inte vara rädd för att spruta på.. Sen tar du bara en GUMMI skrapa, inget annat.. och skrapar bort vattnet sen är de klart.. Gör alltid så..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka