Lågprofilsdäck. HUR mkt klarar fälgarna?

Om man kör med tex 35 el 40 i profil hur mkt klarar fälgarna då? blir de dåliga när man kör i en liten håla och över järnvägen. hur mkt klarar de innan de är obrukbara?



Svar på inlägget: Lågprofilsdäck. HUR mkt klarar fälgarna?



tjenare. har 40s profil på mina fälgar och det är ingen fara. bara köra på. men visst kan man ta det lite lugnt om man vet att det kommer te,x ett järnvägsspår som är djup.. men annars så är det ingen fara.


beror ju på kvallen på fälgarna, köper du asien massproducerade rims så äre lätt att göra sönder dom, iaf när d kommer upp i tum.. kör med 30 profil på min, funkar prima o gått så länge!


Har 40 (225/40-ZR18) på 740n och det har inte varit något problem med det. Jag kör riktigt försiktigt med mina fälgar. Blir alltid köer efter mig när jag ska över något litet gupp..


Men det är det ju helt klart värt om man har heta fälgar Funderar på 40 också, tycker 30 är lite för lite...


dåliga kvalle på asien replica saker eller ? funderade nämligen på A8 eller Rs4 fälgar ... o dom kommer ju därifrån ... många som har dom säger att dom är super ...


Du behöver ju inte våldta alla trotoarkanter.. Tar du det lugnt och är rädd om dina fälgar så är det nog inga som helst problem


ehehehe nae jag tänkte inte det =P men om man kör normalt och passar sig för hål osv ... tänkte att dom kanske börjar flaga å sånt ...


vet inte vad du klassar som lågprofil, själv kör jag på 225/45/17 och det har funkat fint än så länge, nu när man mest troligt ska köpa 18" blir det att gå ner till 40 i profil


Har inte haft några problem me mina 18" me 40 profil iaf..å bilen rullar mycke på alla möjliga konstiga vägar..





har 35 på mina 18", dom klarade inte en kant på 3cm i 150km, blev ett litet jack i en fälg, (fixat nu för övrigt) men annars går de köra i princip sett som med en vanlig bil förutom att man kan behöva njurbälte ibland. lite eftertänksam får man ju trotts allt vara när man kör.


men va stora fälgar alla har då men iaf ha 40 profil på min 16" å de funkar prima, körde me 40 profil på 17" och 18" när de bagav sig, å de vaa aldrig nåra problem.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka