Styling Audi A4

Funderar på att stylad min audi lite granna, men jag är inte så där våldsamt hemma på styling, men vad ungefär kan man få betala för att sänka och möjligen köpa ett par finare fälgar, (Har kollat på 18") men det är kanske lite väl häftigt lite osäker på om ja ska ha 18 eller 17" Sen om man sänker den, vad passar bäst typ, den ska ju inte skrapa i gatan direkt Lite osäker hur på mycket man ska sänka när den dagen kommer. Tacksam för alla svar! Cheers! VILL TACKA ALLA FÖR ERA TIPS! Tack Och Bock!



Svar på inlägget: Styling Audi A4



Tjena! Tycker definitivt att du ska satsa på 18", 17 blir nästan lite för litet.. Sänk den 40/40 så ska det nog gå bra Tex. En G&M Sänkning kan du få för runt 4000:- inkl. Frakt. Sen är det ju lite jobb att pula med det också, men det finns det väl alltid nån annan som kan hjälpa dig göra det.. MVH//Davve


hejsan du kan kolla in min A4 om du vill ja har 18"are och sänkt 60fram och 40 bak..


Min är sänkt 40/40 med sänkningen från gemotorsport.se. Jag är riktigt nöjd med sänkningen men har inte fått någon bra bild på den med vinterdäcken på men den blev lägre 18" tycker jag defenetivt du ska satsa på! 4090kr kostade sänkningen med frakt och allt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka