Ny stylingbutik!

Jaha, nu har lilla Viby, 5 km utanför Kristianstad fått sig ett ställe att stå å dreggla på, C4 Styling. Den lilla butiken säljer saker ifrån; OCL/ Brorsson, G-Partners, Auto-R. Tuningzone, Racesport Autosmart rengöring m.m. De har öppet Måndag till Torsdag mellan 10-19 ,Fredag 13-22, Lördag 12-22. Adressen är Byholmsvägen 3 i Skånes Viby. Telefon: 044-211600. De tar inga kort, bara kontant betalning. Det är två jävligt trevliga killar som har startat det. De tar även hem andra saker från andra företag om så önskas. Så ÄR ni intresserade av något lokalt i Skåne, så åk dit. Ett av deras mål är att bli billigare än Autoexperten på styling från tex; Racesport. Hemsidan är under uppbyggnad men den är www.c4styling.se



Svar på inlägget: Ny stylingbutik!



Blir till att storhandla sen när man köpt bil Klint!!!!!!!!!!


Ser nice ut


Får in å kolla å se vad dom har till min kärra då.


Får nån moderator syn på den här tråden lär den stängas direkt =P


dårå speedart tråden vart ju inte låst?


Låter riktigt naice!


Det var ju bra att folk är intresserade. De skulle få in kjolpaket inom kort. De har bara haft öppet i 10 dar nu.


Med tanke på hur efterblivet stackars lilla Sverige är när det gäller styling/tuningbutiker på nätet så är iaf min personliga åsikt att alla seriösa handlare absolut kan lyftas fram när de öppnar. Den skjutsen tycker jag man kan bjuda på, så de har råd att köpa tjock reklamplats av chrizz sen


Ja, så mkt PR han gör för det där företaget trodde jag dom skulle nappa.. men de har ju klarat sig hittills Ganska rutten hemsida de hade dock..





Kryllar av lågbudgets stylingföretag numera.. Bara att hoppas att det går bra för alla.


Att däremot göra reklam hela jävla tiden för sitt företag i allsköns trådar, som ofta inte ens har med trådens frågor att göra, det är väldigt bra sätt att ses som oseriös.


frågan är hur bra kvalle det är på alla dessa lågbudget styling saker ... ? det är ju där man är lite osäker ...


Jo. Men det är ju därför det är så bra när företag öppnar i riktiga lokaler. Då kan du ju gåt dit och snacka med dem personligen och få en bättre upfattning om vad det är för produkter de säljer. Har du tur har de kanske tom det du vill titta på inne! Mycket bättre än att beställa något som ser coolt ut på bild ifrån nätet, och få hem något skit man lägger i garderoben tills man slänger det två år senare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka