Lackering av plastdetaljer

Är tacksam på tips hur man lättast lackerar plastdetaljer. Hade lite för kul i helgen på blankis och lyckades toucha en snövall med kofångaren vilket resulterade att det den blev lite skrapad. Har aldrig lackerat plastdelar förut och skulle vilja ha lite snabba tips, kommer att bygga om bilen till hösten så lagningen är bara temporär, så jag vill inte lägga ner allt för mycket tid. 1. Vågar man köra med maskin eller bara ta en kloss med fint sandpapper. 2. Spraya med originalfärg. 3 Ha på lite klarlack. Är medveten om att förarbetet är viktigt men eftersom detta bara en tillfällig åtgärd så vill jag som sagt inte heller lägga ner allt för mycket tid.



Svar på inlägget: Lackering av plastdetaljer



asså fan jag gjorde inge spec slipade lite lätt med kloss sedan bara spryade ja (dock blev det ej så snyggt men fasen det duger om du bara ska ha det provisoriskt till du fått pengar lr vad du nu väntar på?


vatten slippa tvätta plastprimer grundfärg färg måste tvätta som fan för det finns mycket fett i plasten /lycka till


Nja, jag ska bygga om V70:n till 2004 modell till hösten, så det känns därför onödigt att lacka om den nu för 5000:- och istället bara lacka över repan som blev i helgen. Har sett skräckexempel på andra som har lackerat plastdelar och efter ett tag så börjar färgen släppa etc.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka