S40 - 96 Styling

Hej! Jag har en volvo S40 -96 Röd 2.0L SE motor. Jag funderar på att styla den, har tittat på ett styling sett bestående av Front, bak och kjolar.. Jag kan få alla delar hem och lackade för ca 8000:- Front: http://realcar.e-line.nu/e-line/images/ . 109000.jpg Bak: http://realcar.e-line.nu/e-line/images/ . 329988.jpg + kjolar... inkl lack!! Tror ni det kommer att öka värdet med mer än 8000:- när det är klart? Mvh Joel



Svar på inlägget: S40 - 96 Styling



Beror ju vem du syftar på att du vill öka priset för... ungdom betalar säkert lite extra för det, men inte äldre personer..


Dem pengarna som du lägger ut på att styla en nyare bil kommer du troligen aldrig att få ingen.


tyvärr så ligger det nog mkt sanning i detta.. alltid svårt att säga nåt om prisökning/säkning.. Men man kan köpa bara för att det är fint...


Räkna inte med att det kommer öka värdet på bilen, snarare isåfall sänka iom att du drar åt snaran för intresserad kundkrets om man säger så... Det kan öka värdet om du hittar rätt kiöpare som är införstådd med vad som är gjort och själv slipper göra det han själv tänkt... Däremot är det klart värt 8K för dig för ett kjolpaket lackat å klart! Dubbelkolla så det passar din fas1 först dock!' Samt att du får rubba och pollera resten av bilen riktigt noga för att få samma glans som det nylackade kjolpaketet!


det e inte så kul å köpa grejer inom styling värden till en s40 tyvärr.. kjolpacketen e ju så vanliga så det e inte sant det e nästan så man kan tro att det e volvo orginal bara att det e en speciall utgåva som dom har sålt ut.. ! visst det e snyggt med kjolar å grejer men så fort man ser en stylad s40 så e det just det du tänker beställa... fast visst det e ju helt klart värt 8000:- med lack;) då hade jag med köpt det om det inte kostade mer;) köpte en front till min calibra kostade ca 6000:- med lack å front;) så du gör ju en bra affär;)


har bättre priser om du fortfarande är intresserad av ett paket till din bil (S40/V40)! mvh: Patrik





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka