Däck & Fälg fundering/fråga

Behöver tips & råd nu!! Köpt 4 st nya 17 tums ACE Diva fälgar för 1 vecka sedan som skulle vara sommarfälgar. Fick nu tag på nästan nya Super DTM istället. Frågan är: Funkar det med 17" dubbade vinterdäck på ACE fälgarna eller är det bättra att sälja dem? Bilen i fråga är en 940.



Svar på inlägget: Däck & Fälg fundering/fråga



funkar gör de väll.. du får ju feta vinterdäck iaf... vet faktiskt int eom de ä nån större skillnad på vinterhjul i normal storlke och sjutton... men skulle tänka mej att det är lite sämre men de vägs ju upp av att det är snyggare.... nån som kan detta får lägga till eller såga de ja säger...


Klarar "vanliga" alu-fälgar av vintern? Alltså den svenska vintern som består av tre cm salt istället för snö på vägarna?


Kör med ACE fälgarna på vintern. Jag kör med mina 16 tums original alu-fälgar på vintern utan problem. Tvätta ofta bara.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka