Hjälp/Information:Xenon Lyktor

Japp, som rubriken lyder behöver jag hjälp/råd, det är så att jag har en opelvectra -98 och skulle vilja smälla in Xenon lampor iden, jag har hittat ett Conversion Kit : http://www.blocket.se/vi/10667836.htm?ca=11_s, det står att det är väldigt lätt att smälla i dom, fast jag har inte mekat något, förutom några rost lagningar. Så jag undrar altså om någon har använt sig av ett liknande kit,och svårighets graden.



Svar på inlägget: Hjälp/Information:Xenon Lyktor



Enda du gör är att ta den vanliga kabeln som normalt går till glödlampan, den seriekopplar du inom ballasten och sen använder du kabeln som kommer ifrån ballasterna till dina Xenon-lampor! På vissa bilar får du byta till en annan säkring med högra ampere, men testa om det fungerar med originalsäkringen! Enkelt som bara den! Installerade det på en BMW E34 för 1 månad sen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka