behöver lite råd om lackering av mina fälgar

hej hej, jag har insett att jag kommer få leva med mina fula 15" fälgar ett tag framöver, (studiebidraget räcker inte riktigt till). så jag funderade på om man skulle ta och lacka fälgarna för att få dom lite finare, antagligen svart då. kom gärna med förslag och säg vad ni tycker då jag har ingen aning själv:P slänger in en bild på bilen också då, det saknas dock lite lister på dörrarna.



Svar på inlägget: behöver lite råd om lackering av mina fälgar



Jag tycker du ska spara tills du får råd me ett par schysstare, typ 17" . Visst du kan lacka de där, men 15" är som en piss i Östersjön tycker jag. Jag har såna där själv som jag använder då jag har bilen avställd över vintern men ja tycker inte de är speciellt schyssta... Att lacka fälgar kostar en slant också. Jag lackade mina 17" i somras, men då känner jag visserligen lackeraren och fick ett bra pris för allt jobb + den färgen som är lite speciell också. Så spara till ett par nya, bilen ser schysst ut o den blir klart schysstare me ett par större o grymmare fälgar!


ok, jo det lutar nog åt att det blir nått sånt. jag gjorde en snabb bild i photoshop men blev inte så mycket klokare av det. enda kostanden för mig blir iaf färgen, då jag kan kränga av däcken på skolan och tänkte isåntfall lackera dom själv, men de e ju massa jobb på ett par skitfälgar. om nån vill se så finns den där bilden i mitt galleri.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka