Skapa egen instrumentpanel

Hej! Jag undrar om man kan göra en skiss på varvräknare och hastighetsmätare mm, och sedan få den "costum" utav något företag? Alltså, jag vill designa min egna instrumentbräda Kan inget om elektronik osv...



Svar på inlägget: Skapa egen instrumentpanel



Först läser du:http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=8269 Sen kan du kolla om du har Photoshop i datorn. Paint i värsta fall. Skrivare är en fördel.


Det borde inte vara något problem, börja skissa upp på ett ungefär vad du vill ha samt hur du vill att det skall fungera dimmer färg på belysning extrafunktioner osv. Kontakta sedan flera stylingfirmor för att jämföra pris tid det kommer ta osv. man sparar oftast väldigt mkt på att inte hoppa på första bästa förslag.


Nu var det då inget så simpelt jag hade tänkt mig Jag hade mer tänkt mig lite ljup och rostfritt stål så man får lite lyft på det. Vad finns det för företag som kan göra instrumentpanelen från min skiss? MVH





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka