påbackning med lackskada

vi har en liten diskussion här och jag undrar om någon kan svara på det här.. Om en bil blir påbackad och bilen som blir påbackad står på ett ställe där det är parkeringsförbud, Ingen förare sitter i den påbackade bilen vid tillfället, Men en skaderapport fylls i där båda skriver på, och påbackaren tar på sig ansvaret. Men vad händer när försäkringsbolaget ser parkeringsförbudet? Vilken försäkringstagare åker på smällen? och blir den påbackade av med sina "skadefria år" och/eller bonus?



Svar på inlägget: påbackning med lackskada



ser ingen anledning till något av de du skrivit. bilen som backat på den stillastående bilen har ju fortfarande varit oförsiktig. å vem på försäkringsbolaget behöver veta att bilen stod felparkerad från början om "påbackaren" har erkänt allt. "Bil A stod parkerad när bil B backade in i bil A med lackskador som följd på främre kofångaren." Behöver inte stå mer. "Bil A stod parkerad på en zon med parkeringsförbud med sina neonrör tända och sterion på högsta volym så kicker 15" basen höll på att flyga ut ur bil A när bil B backade in i den dyra kofångaren från realcar med cornersplitters med krackelerings och sprickskador som följd." är helt onödigt vetande.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka