Dimljus till Saab, var?

Hej! Tänkte inflrskaffa dimljus fram till en Saab 9-3, Var kan man köpa dessa och hur mkt kostar dem? Funkar de som finns på biltema? Är det svårt att koppla etc.... tacksam för svar!



Svar på inlägget: Dimljus till Saab, var?



Antar rakt upp och ner att du talar om den äldre generationens 9-3a? Dessa dimljus säljs dels av Saab själva, dels finns de på Mekonomen. Även Speedparts saluför dessa. Enligt Saabs hemsida kostar dimljus 2042 kr paret Länk: http://www.saabsverige.com/main/SE/sv/a . sult.shtml Har för mig att de kostar ungefär detsamma hos Mekonomen. Hos Speedparts kostar de 1190 kr styck. All el är fördraget från fabrik, så det enda du behöver är en knapp i kupén, ett relä och en säkring utöver dimljusen.


okej tack men måste man köpa Saabs original dimljus? Finns det inga billigare varianter att köpa? Fast då passar de inte eller?


Har inte alls koll på huruvida man kan montera eftermarknadsgrejer eller inte. Men det borde väl inte vara nån omöjlighet. Annars är ett tips att du kollar på www.lagabasen.se efter dimljus. För övrigt är det samma dimljus på 9-3 som 9-5orna årsmodell -98-01. Brukar kunna bli lite billigare än att köpa nytt.


kolla Speedparts.se


kolla med Mekonomen.


www.speedparts.se HAR dimljus till 9-3an 1190:- st





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka