"sponsor dekaler"

Många bilar som har några rader med olika företag tex realcar, hova, gummihuset ja osv alla olika. Men vart kan man köpa sånna? Och plockar man ihop dom själv eller finns det färdiga? Vore lite roligt att ha en dekal med alla företag man köpt styling grejerna ifrån



Svar på inlägget: "sponsor dekaler"



www.dekaltrim.se


Normalt så får man dem när man blivit sponsrad. Personligen så tycker jag sånt är skitfult.


håller med sånt har man om ens bil har blivigt sponsrand och de är för att man måste inte för att det är snyggt


jag tycker man kan ha dekaler som utbyte mot billigare varor. Inte göra gratis reklam. (som Volvo pickupen med Nike-logga på sidan. Gratis reklam åt Nike iom att bilen ställs ut?)


Jag tänker inte racka ner på dom som har det. Alla gör vi som vi vill:) MEN jag skulle aldrig få för mig att sätta gratisreklam för någon som inte bidragit mig med någonting. Om jag lägger ut en förmögenhet på min bil, så har även JAG slitit för varenda del på bilen, varför ska då något företag åka snålskjuts på en snygg bil som dom i själva verket inte har något med att göra. Nä, min bil ska hållas ren. Ska någonting på blir det för personligt intresse: Mitt namn, klubblogga mm som max.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka