svarta fälgar..

hejsan har så kallade super dtm fälgar på min 740. bilen är svart och tror de skulle vara as coolt me svart fälgar med, vad tycker ni?? mvh



Svar på inlägget: svarta fälgar..



prova o gör dom svarta i photoshop så ser du hur det blir .


jag är lite skepetiskt till svarta fälgar till svart bil.. blir lite för mkt av de goda.. och då är jag ändå sjukt kär i svarta fälgar..


spara fälgkanten siler eller helst polerad


kan en lackerare polera kanten??


det bör dom kunna tycker jag


Super DTM har ju polerad fälgbana! bara att polera upp den själv om den är matt, dock så är den inte högglans polerat (chrome), vet en kompis som för 2v sen sist som köpte en upsättning 8,5/18" till sin volvo 140 edit: tror inte att det skulle se ut något vidare med "import" stuk på dtm fälgar, hellre högglans polera hela än svart.


ingen mer som skulle vilja tycka till??


Jag avskyr personligen svarta fälgar. Påminner för mycket om plåtfälgar och framförallt på din svarta bil skulle det bli för mycket svart. Tycker du ska behålla dom som dom är!


Det är jävligt snyggt med svarta fälgar på rätt bil och färg,,, Men kan säga att det är jävligt jobbig färg har nog aldrig varit med om fälgar som blir så skitiga hela tiden räcker att man kör runt ett varv i stan så är de fulla med damm GANSKA JOBBIGT ATT PUTSA DEM HELA TIDEN! MEN MAN VILL JU ATT DE SKA GLÄNSA





ingen som tycker de vore snyggt?


nja som dom andra sa det blir för mkt av d goda





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka