lacktips till Calibran?

Skall lacka om Calibran i vår, hos en lackerare. Har svårt att bestämma mig för vad jag skall välja för färg. Den är mörkmetallblå nu. De jag har tänkt på är helsvart (ej metall) och en massa klarlack, så man får en våt effekt. Sen har jag också funderat på någon färg i denna nyans: http://www.garaget.org/events/archive/2 . 010017.JPG Vad heter den färgen? Även vit skulle vara snyggt, men det är stor risk att det kommer att skära sig någonstans sen, när jag ej tänkt lacka motorrummet. Eftersom jag ej vill plocka ut motorn. Har ni tips på någon annan färg som skulle se bra ut på en Clean Calibra Turbo? Vill ha en färg som ger en väldig glans!



Svar på inlägget: lacktips till Calibran?



Varför inte lacka den i någon färg så som vit eller svart så har du bara på "siden" lack på det hela ? är rätt inne och ganska häftigt ( Blandning mellan matt och blank svart ) som har värkat ut att vara rätt inne förra året (2006) och tycks hålla i sig i årets trend Varför lägger du inte bara annars ngn pearl effekt på din befintliga lack annars ?


Förklara gärna lite närmare vad "siden" lack är för något? Har rostlagat bilen samt modifierat bilen så den är i behov av en nylack.


Siden är en lack med "glans faktor 10" medans matt har bara 5 och blank 20. osv, är med andra ord lite blankare än matt lack (som är också svår att hålla ren då den är så sträv) och ändå med lite "sleeper/drääpar" look. tyvärr har jag ingen bild på en Calibra jag såg på blocket.se som såldes för ett tag sen i sidenvit , finns en på garaget.org också som har på "projekt" där han ska lacka sin Calibra i Siden svart, (beklagar om det vart lite dålig förklaring)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka