Funderingar kring sportstolar i bmw e34.

Tjena! Nu är det så att jag funderar på att skaffa sportstolar till bmw´n.. Ska sätta i sportstolar i fram, men är också sugen på att ta bort baksätet och sätta i 2 stolar där.. Behöver lite tips och åsikter.. Ska jag ha fällbara stolar fram och i bak eller bara i fram? Eller ska jag ha "fasta" stolar ? Det kanske är snyggast om alla stolar är likadana?? Tror ni att det kan bli schysst? Måste även mäta lite så jag vet om man får in stolar ibak :p



Svar på inlägget: Funderingar kring sportstolar i bmw e34.



blir säkert bra, kan du inte sätta framstolarna där bak ja har ingen anning om de passar men de går ju att testa sig fram. Fast de e ju nog snyggare me fyra likadana stolar förståss, men dyrare.


Tjena! Tycker du ska få tag i baksätet från m5:an som bara har 2 sittplatser istället! jag har det i min och det är riktigt snyggt faktiskt! /Roddy


Jag tror att det kan se lite konstigt ut med stolar i bak eftersom de lär gå ganska högt upp mot taket. Funkar nog bättre i en kombi! T.ex Utopias Audi. Fösök hitta ett M5-baksäte som Roddy säger.


Tackar för svaren, får nog bli så att jag beställer bara stolar till ifram ibörjan, så kan man prov montera ibak. För att se hur det blir.. Men då är frågan: Ska man ha fällbara ifram eller inte?


Hur menar du med fällbara, att ryggstödet är fällbart? Det tycker jag är ett krav, du vill ju kunna få till en perfekt körställning.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka