Liten lackskada (tips för att fixa)

Hej! Har en liten lackskada på celican längst bak på listen vid vänster hjulhus som det börjat komma upp lite rost vid. Var iväg till den bästa lackfirman vi har i v-ås idag o kolla vad det skulle kunna kosta att fixa och fick ju hjärtklappning när han sa att det går på nästan 7000:-! Nån som vet ett billigare alternativ till att fixa detta? Eller tillvägagångsätt att göra det sj? Måste iallafall lämna in bilen för lackrekond och bara det går ju på typ 3000:- tacksam för svar! MVH Kim



Svar på inlägget: Liten lackskada (tips för att fixa)



Blästra bort rosten med punktbläster och därefter lägga på glasfiber från insidan och sedan spackla över. Sen måste du lacka om såklart, det måste du ju i vilket fall som helst. Men 7000 kr var ju ett fantasi pris utan tvekan.


behöver det inte vara, beror ju på hur stor skadan var, hur mycket som behövs plockas av och på, behöver det svetsas, hur mycket som behövs lackas för att få det bra. så det behöver inte vara ett överpris, men jag skulle inte valt dem


Du Kim. Ta en bra bild och lägg upp så är det lättare att bedöma. /Göran


Om jag skulle lämna fram och bak kofångare så skulle lack på båda dom gå på ca 3000kr så de finns nog billigare ställen


Det är ju det som jag tyckte var så sjukt. Skadan är ungefär som en femma och det är bara ytrost. Men det är troligtvis en parkeringsskada pga att det är en lite inbuckling vid skadan.


Yes fixar det till imorrn!


Kör inte med bilen på vinter är mitt bästa tips





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka