Någon som kan montera kjolpaket, Skaraborg

Hej, Jag letar efter någon som kan montera ett kjolpaket på min bil. Volvo S40 - 00. Helst även kunna lacka också. Men det är lättare att finna än någon som monterar. Betalat självklart också. EDIT: Går även bra i Örebro området.



Svar på inlägget: Någon som kan montera kjolpaket, Skaraborg



Improx Customs i Trollhättan fixar det åt dig! Fråga efter Goran:0520 260694 0708 752471


På tal om att montera kjolpaket.. Är lite rädd för att montera add-on på 740:n. Lätt eller ska jag betala någon som fixar det? Kan tänka mig att åka en bit för att komma till någon bra isf


hehe till en 740 kan du meka hema svin lätt!


är det hela add on paketet?? jag har bara vart med och monterat kjolar och bakspoiler och det var lätt så enkelt.. inget su ska behöva lämna bort om du inte har tummen mitt i handen...


Mm, runt om tänkte jag. Men först och främst fram och sidorna då.. Det är ganska lätt alltså? Då vågar jag nog testa.. Bara att limma vad jag har hört. Håller det?


Är det svårt att sätta på en -98 s40 modell?


Beror på hur vig du är och vilken vinkel utblåset har.


haha precis vad jag tänkte när jag läste


Haha... jaadu ni har snuskiga tankar





Alla kjolpaket är individuella. Det som är det stora jobbet, är när paketet krympt eller slagit sig. Då kan det bli en del kapandes & uppbyggnad om man har otur. Kan diffa allt från 3-4 timmar till flera dagar att montera ett kjolpaket & få till det bra. Jag har personligen bara vart med om 2 kjolpaket som har varit direkt bult-on. Alla andra vi har monterat har fått moddas på ett eller annat sätt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka