Någon som säljer...?

Tjena. Tänkte bara kolla om det finns någon här inne på garaget som säljer sina vita blinkers billigt som fan till min Volvo 745 -87:a. Jag har bara hittat en sida som säljer nya såna för 500 kr cirka, och det tycker jag är för mycket. Jag vill ha dom blinkersglasen som sitter framme vid framlyktorna, alltså INTE dom som sitter på skärmarna på sidorna. Suttit och kollat på Biltema oxå och dom säljer ju vita blinkersglas, men jag vet inte om de är dom till skärmen eller dom som sitter vid framlyktorna, 179 kr tar dom i alla fall för dom. Om det är någon som läser detta och ska sälja sina vita blinkersglas BILLIG, så skriv helst i min GB så jag ser det lättare.



Svar på inlägget: Någon som säljer...?



de säljer vitablinkers till fronten på biltema!


Då får jag tacka för det snabba svaret. Är det dom blinkersglasen som kostar 179 kr då?


Kg trimning har via glas rätt billigt och swedenautolights eller vad dom heter har rätt schyssta priser dom me!


Jag har hittat sidolykta fram till Volvo 740, men är det samma som på Volvo 745? Är det samma så tar Kg trimning 265 kr, men om det är par eller styck vet jag inte.


på biltema kostar de 179:- st Vänster: art nr: 76-506 Höger: art nr: 76-507


om det är per par skulle jag inte tveka å köpa vilket jag inte tror att d e, men d hade vart biliigt!


Detta är till "båge". Nej det är inte per par, det är styckvis som dom säljs för 179 kr. Men jag ska nog köpa på Biltema då för dom verkar vara billigast. Jag har kollat runt nu på andra sidor men inte fan är dom billiga där. Så Biltema får det bli. Hehe.


biltema is the shit


Jo dom är vita och de är till fronten. Fast jag höll på att få vanliga när jag köpte. Kostar lika mycket och tyckte att det var lite snyggare med vita. (Båda var spruckna och tog in vatten nämligen. Så varför inte.) Plasten på hakarna är dock hård och kan ha dålig passform. En av de jag köpte gick på direkt, den andra fick jag böja försiktig så att den inte knäcktes för att få dit. Men, man får ju vad man betalar för. I övrigt är de helt OK, glöm inte att köpa gula lampor när du ändå är där bara





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka