Någon bra sida me bra priser till mercedes delar?

Jag undrar som sagt om det finns någon här som känner till en bra stylings sida me mercedes bodykit lr något liknande.. sänkningssatser och sånt.. Tipsa gärna:)



Svar på inlägget: Någon bra sida me bra priser till mercedes delar?



letar jag med.. hittar inte små mkt... har du nåt tips om var man får tag i fram o bak lampor av fränare soft, men endå lagliga, har redan tillräckligt problem med smurfarna, så e det med toning


XTSD.se ? Mbsca.com ? MercaRobin : kolla med han som äger mercedes shoppen "mbsca.com" han har klarglas runt om till w201. och om du vill ha häftigt kjolpaket så finns det EVO III versionen till mb w201. samma har han rieger kjolpaket till w201. annars har MH-Styling och liknande företag också, om du vill ha eftermarknads speglar kan du alltid kolla in www.m3-mirrors.com .


du kan ju alltid göra som mig:) åk till thiland lr något land som har billiga grejer;) lr skicka dit en kompis.. de har ju nästan allt där till 190.. och billigt är det.. någon mer som vet någon bra sida?


okej tack för tipsen... tror att klarglas på 190an gör jävligt mycket... vill inte ha något stort bodykit... det ska vara diskret... det ska inte vara japs styling på en tysk bil.. det är min åsikt men en liten lagom kjol o front o bakspoiler... oftast så räcker det med att sänka en bil, fräna rims o toning hela vägen:) gangsta





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka