Polering!!

tja....tänkte ta nån dag när snön försvinner o polera o vaxa bilen....tänkte nu höra om nån har lite tips? vilka grejer som ska användas o så...om man ska maskera lister osv... tacksam för svar..



Svar på inlägget: Polering!!



Finns massor av olika märken som folk säkerligen kommer rekommendera .. Men min bil används iaf 3M's produkter .. lämnar dock in den på rekond firma så jag gör inte jobbet själv men skall du på med poleringsmaskinen så kan det vara en god idé att maskera listerna .. inget kul med brända sådana .. Sen om jag vore dig så hade jag väntat med polering/vaxning tills vintern är över. Nu under denna perioden på året så tvättar man ju bilen rätt friskt och tvättreporna trillar fram och ena med det andra .. men men .. aldrig fel och vaxa den ... Lycka till!


Skriv tydliga rubriker. Har man en fråga - då formulerar man det som en fråga. Se: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=18179 Usel rubrik. Tråd låst Göran Moderator





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka