dessa angel eyes..installation..?

funderar på att köpa 4 st ringar. dessa--> http://www.nettivaraosa.com/viewPart.ph . d_part_cat ni förstår kanske inte så mycket pga det står på finska men kanske ni endå vet, kanske någon har likadana. hur ska man fästa dessa på bästa vis? antar att dom inte går genom besiktningen, så silicon kanske inte är så bra (?) och hur ska man koppla dom, skulle det passa på min bil? tacksam om någon kan svara



Svar på inlägget: dessa angel eyes..installation..?



det borde ju få det å gå igenom besiktningen , det sitter ju orginal på vissa nya bmw:s..............


ser ut att vara LED ringar... = SKIT


du behöver ju inte plocka bort dom iaf när du ska besiktiga.. kopla dom bara till en egen knapp i bilen så kan du stänga av dom när du inte vill ha dom igång tex på bilbesiktningen!! hur du ska montera dom kan jag inte säga då jag köpte mina helt färdiga.. men lycka till iaf=)


vad jag förstått så ska du köpa lösa ringar ? söker du på autopower.se så kommer du hitta hur man gör .


dom är inte olagliga på nått sätt ... har själv Angel Eyes som pljus


någon som sa att LED va skit, stämmer detta? vet inte vad dom säjjer om dessa här i finland, men tror inte jag åker med dom på till besiktningen iaf på andra agel eyes ringar (tex från realcar) så kommer ju en kupa att sätta på orig.lampan, men inte med dessa vad skulle ni göra för att fästa dom?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka