Vart hittar jag kromkåpor till mina backspeglar ? Audi 80

Tja... Som " ämnet " lyder, vart hittar jag krom-kåpor till mina backspeglar.. Hittar typ ingenstans, finns till a4-a6 osv men inte till audi 80.. tacksam för svar.. tack!



Svar på inlägget: Vart hittar jag kromkåpor till mina backspeglar ? Audi 80



jag tror inte att dom finns till din bil, jag kan få hem såna men till A3, A4 och A6


finns de till andra bilar med eller ?


beror på villken bil, det finns till flera men inte till alla... det e typ audi, bmw, citroen, ford, mini vw...


Ja men till saab kanske ...någon hemsida man kan kolla på?


till saab vet ej, försök på blocket tror att jag har set såna där...


allså inte just till saab;)


nää såg det ..fan vill ju ha de med


Du kan ju få dina speglar försilvrade! Besök - www.sprutförsilvring.se


här finns till massa olika bilar a3,a4,a6,a8: http://www.creatix.se/Shop/Index.php finns även till bmw, ford, opel, peugeot, seat o volkswagen.. kanske finns nån annan modell som passar just på dina speglar..





neeej. varför förstöra en så fin bil me crom backspeglar


Jag har ju ett par krom-detaljer på bilen, som tex vindrutan, osv... Och dem där kåporna lyfter verkligen bilen, har sett en "orginal" svart a6a förvandlas med många krom detaljer, och det lyfte bilen rejält... Försilvring går ju på ordentligt, men till " vanliga " bilar hittar man ju kåpor för tusen-lappen... Får helt enkelt fortsätta och leta.. Har typ kollat överallt, men kanske den finns där i hörnan någonstans ... Tack!


har aldrig sett till audi 80 tror faktiskt den är för gammal för att dom skulle tillverka till din bil. Men kan du inte bara lacka dom speglarna du har borde väl finnas någon kromfärg som dom kan spruta på borde väl kosta runt tusenlappen att få det lackat... Och håller med på en del bilar är det skit läckert med krom speglar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka