Volvo fälgar !

Du menar R-fälgarna me andra ord=) Dom som är kopier är något mörkare i färgen.Och så finns de äkta bara i 18tum..Tror ja de var?Finns kopier i 19tum.



Svar på inlägget: Volvo fälgar !



finsn äkta i 17 och 18 tim (18" är extra utrustning på s60 och v70r) 19" är replikor


Kan ni lägga upp någon bild där man ser skillnad. Ska kolla på ett par 18" Pegasus fälgar ( R fälgar ) och vill inte bli blåst på ett par replicer.


du ser knappt någon skillnad, men på äkta fälgar står det BBS inuti....................på insidan av fälgen. edit, blir ju ganska tydligt också om man kollar på tillverkningsland på fälgen.


Färgen skiljer samt att R:et i Pegasus (orginal alltså) är betydligt mindre för på kopiorna är R:et större! Kopiorna är dessutom mer mörkblanka än orginal! Orginal 17" Orginal 18" Orginal 18" mörka Kopior 17" Kopior 19" Nu borde du inte bli lurad Lycka till !


Aha, va bra! Letade efter ordentliga bilder på R-fälgarna, så nu ska jag ta och spara dessa Funderar på vilka fälgar man ska ta till 740:n och tänkte om R-fälgarna är snygga på den, men nu när jag ser dom ordentligt så tror jag inte det längre...


Tack så jättemycket !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka