går ögonlock förbi besiktning??

om ögonlock på en saab 900 t16 -89 går genom en besiktning ??



Svar på inlägget: går ögonlock förbi besiktning??



Min besiktning med Clion va lite rolig.. Han tog upp motorhuven först, och kollade sedan att lamporna inte lös för högt/lågt. Det roliga är att när huven är öppen så skymmer den halva lampan, så det måste ha blivit helt fel i mätningen. Iaf så gick bilen igenom så (eller inte bilen, men det blev iaf inte någon anmärkning på lyset). Måste väl fungera med ögonlock då också tycker man...


min förra gick, besiktningsmännen sa att de inte får vara för långt ner men min c70 gick igenom!


Det ska vara helt okey att ha ögonlock på när man besiktar. Allt handlar om hur stora dom är. Så länge inte lyset försämras eller att locken täcker så lyset försämras så ska det inte var några som helst problem..


Svin tacksam för svaren skriv gärna mer !!


om bilen inte är helbilsgodkänd kan du göra det mesta så länge ljusbilden är okay och färgen på ljuset är godkänd (vitt eller gult enligt vv.se)


Sålänge som det inte skymmer halvljusbilden så är det ju ingen fara, o den börjar ganska så långt ner på en strålkastere. Ögonlock brukar bara försämra helljuset.


Jag hade inga problem att bes, min 900:a med STORA ögonlock..


köpta ögonlock brukar vara gjorde så at man får igenom besiktningen !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka