fälgdimensioner?

hur tar jag reda på max fälgdimensioner till min bil? Har precis köpt en saab 9-3 linear. Finns det nån som har koll eller måste man kolla med handlare? Förresten finns det nån som vet var jag kan skaffa kjolpaket til min bil?



Svar på inlägget: fälgdimensioner?



om du åker in till en däckhandlare som är återförsäljare till Michelin så ska dom ha en lista med olika dimensioner, om man kollar orginal dimensionen så kan man jämföra rullomkretsen hur stora man får pula dit. man kan räkna ut de med men ja vet inte hur man räknar


Årsmodell på bilen??


Braather: jag har en 03:a


Om du kollar i din intruktionsbok så står det i den hur stor dimmenstion du får ha på just DIN bil. Det gör det i min bok. Men det är mest en rekomendation. Men jag kan tänka mig att det står 17 eller 18 " i din bok. Men du kan köra med 19-20"


Braather: är det samma sak med bredden? Det står att 7,5 18'' är max men om det går att köra med 19 eller 20 tum. Kan man gå upp i bredd med då eller var tar man reda på det? kan det gå att köra med 8 18'' tex? David


Jag vill absolut inte lämna några som helst garantier med tanke på att jag inte kör just den modellen. Skulle det skrapa i på själva hjulhuset, som jag absolut inte tror, så finns det Spacers som du kan sätta på så själva fälgen/däcket kommer längre ut..alltså då snackar vi millimeter.. så det är inga stora skillnader, det kan jag lova.. Men som jag sa innan..Jag tror absolut inte det ska vara några problem att ha på 19-20" på din bil. Med tanka på att många kör med 19-20" på min bil.. Och ditt hjulhus är säkerligen större.. Men om du vill ha sådanadär Spacers hittar du på speedparts bl.a som ligger under katergorin "chassi". Men kolla mer på detta så det inte blir helt åt helvete. Ett tips: Sök efter Din bilmodell på Denna sida. Kolla med de som äger en sådna bilmodell du har. Så fråga dom om de vet. Lycka till!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka