Sidokjolar/Vinge till Volvo S60!

Ingen som har eller känner någon som har beg. kjolar/Vinge o sälja? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Sidokjolar/Vinge till Volvo S60!



de bara söka på garaget eller blocket, volvos orginal är bäst men lite dyrt bara. 15 tusen kronor för kjolpaketet och en vinge men då ingår lackning. lycka till


Aa men det bara sidokjolarna o vinge jag e behöver,jag e själv lackerare så det e det minsta problemet,o vill ha orginal inget glassfiber skit men får la kolla vidare !


Om du bor i närheten av Jönköping kan det vara värt att kolla med JB. Dom har allt man kan tänka sig till Volvos... 036-394450 www.jb-bildemo.se Lycka till!


Hur menar du att lackering ingår ? Menar du att kjolpaketet + lackering hamnar runt 15 000. För jag har talat med bilia och de leverar då inte orginal kjolpaket färdig lackerat. Dock skall delarna leveras färdiga för lackering.


Jo dom ska kunna göra det,ja jobbade på en volvo verkstad innan (för 1 månad sem) och när jag beställde kjolpaket kunde man välja i vilken färgkod det skulle leveraras i!men det va mkt billigare o köpa det grundmålat,men om du e sugen på att köpa det så köp ett grund målat och hör av dig till nån lackerare elr till mig om du bor i göteborg!


Jag talade med bilia om det här i förra veckan, men jag tror det gäller olika kjolpaket till olika modeller. Iaf till min T5 2001 gick det inte att få färdig lackerat enligt en säljare hos Bilia i Nacka. Detta är även vad en säljare hos Bilia i Solna säger.


Men det e skumt för ja har med 01:ans T5:a och det gick att få färdigt till den,men du borde prova och gå till en billia som är en skade/plåtverkstad och höra där om du inte gjort det?För dom kanske inte kan beställa målade från en bilförsäljare?Bara en tanke


Nu vill jag ju inte säga emot för mycket eftersom jag inte kan säga att jag vet. Det är ju bara vad dessa 2 olika säljare har sagt till mig på två olika Bilia. De kanske var nya på jobbet eller något


aa men det e jävligt skumt för ja hade ett papper hemma där jag e 99% säker på att det stog att säg vingen kostade 2100:- grundmålad och 3800:- målade o vad det kostade med personal rabbaten!!så jag ska bara hitta den lappjäveln o ta ett kort o skicka den till dig!





Jag är verkligen säker på att du kan få köpa färdiglackerat då jag själv har kommit över volvos återförsäljar program, fast dom har bara vissa färgkoder, t.ex. min röda (601) fanns inte med, vilken färgkod har du så kan jag kolla ifall den finns! men det var som tidigare person sa, det blir nog billigare att beställa grundmålat och klämna in till en lackerare än att få det färdiglackat ifrån volvo... men sen så finns det ju dem som är bättre å vissa som är sämre när det gäller att lackera bra oxå! mvh Tim


Nej tyvärr, men bästa är nog att ev köpa en ny, för att få med all monteringssatser osv. vill du så kanske jag kan hjälpa dig då jag får bra priser på volvo med uppemot 20% rabatt på vissa saker. men ska du bara köpa sidokjolarna så blir det relativt dyrare än kompletta sportpaketet mvh Tim


du får gärna hjälpa mig Jag är sugen på volvos orginal sportpaket till en Volvo S60 T5. Är inte säker på vilken färgkod jag har dock. Står ju i papprena hemma så jag får kolla upp det sen så skickar jag ett PM eller något liknande. Kanske du kan kolla upp vad det kommer hamna på.


nu har ja fixat vinge så det e bara sidokjolarna kvar o dom har ja 25% på men tacä ändå lemmouh om du har metalic i din svart är det 452 om om den är solid är det 019!


019 stämmer bra med mina papper


Du har PM


Jag har kollat upp ett olackerat bodykit "sport" exklusive spoilervinge ligger på 11 462,50:- på Bröderna Brandt här omkring (Volvoåterförsäljare såsom Bilia etc.) för dom som mera är intresserad utav priset, då får man ett komplett paket runt om med monteringsanvisningar, skruvar, ja allt som man behöver





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka