Förslag på 20" kromfälgar till XC90

Hej Skall ha nya fälgar till sommaren till Volvon.... Kom med förslag på 20" kromfälgar!!! Alla förslag mottages med tacksamhet samt var man kan köpa dem. Det gäller en XC90.



Svar på inlägget: Förslag på 20" kromfälgar till XC90



Har xc90 kromfälgari 20t från abs arlandstad på min breddade s60


infosite.se


orka plöja genom fat-chromes hemsida!


Gå in på www.chromefalgar.se Dom har massa snygga fälgar = ) Billiga me. Skriv gärna vad du tycker om hemsidan sen me om du vill = )


större ska du ju ha på den finns en med 22or i stan.. feeet!


Nja... Visst är det snyggt, men det blir för lite gummi då... Tycker 20" blir bästa lösningen mellan komfort och det praktiska. Kör faktiskt på lite sämre vägar ibland så det får räcka med 20"


Ok, ska ta mig en titt ikväll, komentarer kommer senare


De går säkert på 24 om du sparar på däcken! Komfort.. palla, bling bling är bättre! Nej men infosite har typ skitbra priser, annars finns chromfalgar.se. Ska du ha dyrare tjänar du på att importera.


kolla hos abs arlandastad bra priser.





gå in o kolla på http://www.westcoastwheelfactory.com/ många fina kromfälgar, dock inte billiga. plus frakt


Jo här finns det många fina fälgar att välja på... Tror nog jag ska handla härifrån. Fassnade speciellt för Tyfon wheels TW755, den tror jag blir fet Hemsidan är helt ok, lätt att hitta och se information, det man kanske saknar är en fälgvälgare så man får en bild hur det skulle se ut på bilen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka