Ang en liten Regklistermärke. Är dom lagliga eller olagliga???

Hej. jag undrar om man får ha sånt??? eftersom dom som jag väl vet har haft har fått böta pga av det. Men gäller det bara vissa bilar eller alla då? Hade velat ha en sån till min firebird 89a.



Svar på inlägget: Ang en liten Regklistermärke. Är dom lagliga eller olagliga???



Olagligt, Endast godkänd regskylt från vägverket som skall vara synlig på fronten.. 1500kr böter på allt annat än godkänd regskylt.


Du kan beställa en mindre skylt men då måste du visa med foto att det inte finns plats för en stor skylt.


Visa foto, är det nått nytt?, ja beställde en, men inga krav på nått foto, c:a ett halvår sedan.


Dom är olagliga, men ändå så har dom reflexbakgrund osv (dom som vi säljer) så ibland kan polisen låta det gå


Det är nog inget direkt nytt! Vet en av farsans polare har fått tillstånd att ha en sådan klisterskylt då det inte fanns något utrymme för en vanlig på Ferrarin hans Men det ska tydligen va jävligt jobbigt att fixa! Men hur funkar det med de små skyltarna? Kan man beställa sådana lika lätt som de stora? Jag tänkte på dessa som am. bilar ofta får, inte MC-skyltar dock Kan man ha personlig reg. på de små?


Man får ej ha en "egentillverkad" regskylt.. Som exempel, När vi fick in McLaren SLR:en på gamla jobbet så monterade vi aldrig någon regskylt fram, för det första för att det inte fanns nån plats, och för det andra att vi inte ville borra (lacken kostar skjortan) Vi beställde ett "klistermärke" med regnr (med reflexbakgrund) VD:n åker ner till Båstad, Blir tagen i flygande kontroll.. 1500kr böter Hände samma sak för mig häromdan, rekommenderar inte alls att man chansar, om man inte är gjord av pengar. Nu sitter jag och klurar ut en smart lösning med gångjärn, och elektromagnet.. ska försöka få skylten (liten amerikanarskylt) att fastna i ett uppfällt läge under bilen och så ska jag koppla en elektromagnet på en switch, så när väl den behöver komma ner, då trycker jag bara på knappen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka