Kondenc i klarglas blinkers!

Hur få man bort kondencen i klarglasblinkers på en 850? Har någon nåt bra förslag om hur man ska täta dom?? Mvh // Haziza



Svar på inlägget: Kondenc i klarglas blinkers!



Har du konstant kondens lr kommer de o går? Om du har konstant kondens så har du helt enkelt på nått sätt fått in fukt i lamphuset, plocka ur lampan bak och blås in med tryckluft/varmluft tills kondensen är borta. Sen kommer de förhoppningsvis inte tillbaka. Kommer de o går är de icke-tätt någonstans, då får du ev limma om glaset.


Man tackar för hjälpen! Ska ja prova sen då.. Har nämligen inte fått hem bilen ja var o gjorde affär i lördags, men han skulle lämmna in den på volvo för montering av R-vinge. Dom stal ju den ändra för han.. Får hem den i slutet av januari..


Både jag och min vapendragare har samma problem med vatten på insidan av blinkersen... Blir så trött...


Borra två små hål i reflektorn. Ett ner till där kondenserat vatten kan rinna ur, och ett upptill där ånga kan ta sig ut. Båda hålen hjälper dåvarandra. Den övre hindrar undertryck när vatten vill ut där nere och när ånga/varmluft åker ut där uppe kan ny luft leta sig in där nere. Nackdelen med att borra hål är att man öppnar upp ny väg för smuts att ta sig in, men av två onda ting...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka