ögonlock avtagning?!

tjabba! har ögonlock på framlycktorna. ett av glasen har nu fått ett stenskott och måste bytas, hur får jag bort ögonlocken på de glaset så jag kan sätta på de på det nya?! är klistrat fast. tacksam för svar.. PEACE!



Svar på inlägget: ögonlock avtagning?!



Värmepistol och ett mattknivsblad funkar hur bra som hellst.//SUNQAN


Vart kan man sedan köpa den svarta klistermassan?


du kan limma fast dom med vad som helst sen som håller fast det... e inget särskillt som du behöver limma med.. går med pl400 superlim bara det tål klimatet så e det ju inga problem går nog med någon sorts silikon med;) en polare satte sina ögonlock med dubbelhäftande tejp höl hur bra som helst bara man inte tar högtrycks tvätten för nära när du tvättar så e det inga problem;)


Slit av skiten! Grundregeln är T-röd. klistra på nya. tre korta steg för lyckad framgång. de gamla är förbrukade men nya kostar 2:50 på biltema! annars kan man satsa på eltejp!


finns de nya att köpa som är färdig lackade då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka