värmetålig klarlack..

som topic... finns det värmetålig klarlack?? och isåfall var?? ca pris??? ska polera upp en bit av avgasröret (ej rostfritt) som är i stenspruten så de hade vart fruktansvärt bra om de fanns.. eller om nån vet nån annan bra lösning så de håller sig blankt utan nått efterjobb??



Svar på inlägget: värmetålig klarlack..



Lämna in det på pulverlackering, håller för hög värme..


tänkte ja skulle få så lite kosander som möjligt så il helst göra de själv... va länge håller pulverlackad klarlack i grader då??


ring å fråga hos nån lackerare... jag vet att jag e dålig på å stava...


Jag lämnade in mitt avgasystem jag hade på moppen på pulverlack, 50 spänn och det höll så länge jag ägde den, tre år.... mvh


okej.. men jag hade tänkt att först polera upp de utav bare fan.. å sen klarlacka över??? va de så du gjorde??? eller lackade du me färg???


pulverlack.... svartblankt finns en bild på kröken i mitt galleri.. mvh


okok.. men ja hade bara tänkt mej å klarlacka å ingen annan färg under utan bara klarlack.. tror du de kan funka de me???


jadu jag tror inte det finns någon klarlack som klarar sådan värme... lämna in skiten till kromning annars, då blir det blankt


nä ja va också tveksam till att det fanns.. men tänkte att de va värt å fråga... får bli kromning eller matsvart värmetålig färg på sprayburk:P





Värmetålig klarlack 500graderC http://www.thansen.dk/product.asp?c=798 . 1226681683





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka