Fälg fråga Nebula vs Special V Woodland

Har funderat på denna fälg till min S60. Hos Bilia kostar nebula 5.671. Hos gummihuset kostar Specialen V Woodland 6100. Vad jag ser på bilderna är dessa fälgar identiska? Är det så att det är samma fälg samma tillverkare men olika namn? Eller säljer någon en kopia av den andres fälg?



Svar på inlägget: Fälg fråga Nebula vs Special V Woodland



"Specialen V Woodland" är kopior. Men de gör dom inte fula bara för de


Hur fan kan kopiorna vara dyrare än orginalen? iofs har jag inte tänkt på om Bilia skriver priserna exklusive moms det står bara ordpris.


Det är fullt möjligt att de är tillverkade i samma fabrik. Precis som många orginal- och priatreservdelar är, men de som man köper av tex audi är nästan dubbelt så dyra ^^


Bilias pris är ju per styck, alltså 22684:- för fyra stycken. På gummihuset får du fyra för 6100:-


jo det har du fan rätt i nu när man läser texten lite mer nogrant så står där "fälg" och "komplett hjul" inte "kompletta hjul" eller "fälgar" när man inte är uppmärksam på grammatiken så skiter det sig. men då var ju min fråga besvarad tackar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka