Nån som vet en bra billig lackerare i linköping/norrköpingsområdet??

Hej! Behöver få min bil lackad snarast och behöver hitta en billig lackerare i lkpg/nrkpg området fort!!!!! Billigt som faen och helst svart!! Vanlig Silvermetallic och det är en bmw 325:a!!!! HJÄLP!!!!! No fear Leffa Is Here!



Svar på inlägget: Nån som vet en bra billig lackerare i linköping/norrköpingsområdet??



Om du vill ha det svart är det väl lättast att du själv tar kontakt med närliggande firmor och hör dej för om dom är beredda att göra jobb utan kvitto.


det finns en kille i växjö, han e extrem bra , och inte så dyr, ! om du äör intereserad jag kan skicka dig mob nummer eller addres!


Pröva Lackerarskolan i Norrköping. Ligger i Swalls lokaler ute i Ingelsta... http://www.swall-billack.se/index.asp Good luck!


Jag vet en svin bra och sjukt billig! (om du ber honom att göra det utan kvitto vill säga)... Lackade massa grejer åt mig, och det blev skit bra! Wisse's Lack heter det och ligger i Norrköping. Mobil nr: 073-532 50 90 Ring och prata med honon och hälsa att det var jag som rekommenderade honom! Mvh // Sebastian


Som sagt wisses är billigt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka