Kostnad för omlackering (utsidan enbart)

Vad kostar det på ett ungefär att omlackera bilen enbart på utsidan... ... i samma färg ... i annan färg Bilens storlek http://img230.imageshack.us/my.php?imag . 008my0.jpg



Svar på inlägget: Kostnad för omlackering (utsidan enbart)



Går att hitta från 8.000 till 40.000. Man får vad man betalar för brukar det heta, runt 15.000 är rimligt tycker jag. Fråga hos dina lokala lackerare så får du raka svar. Har väl varit uppe 20 såna här trådar nu.


jag sökte på bil lackering fast jag hitta inge vettigt, så jag sökte före jag fråga Jag hade inte en aning vad de kosta men nu vet jag. För att underlätta för lackeraren så mycket som möjligt, vad bör jag förbereda på bilen (demontera), typ allt som inte är plåt ? kjolpaket, ska det vara på när det lackeras eller påmonterat? kanske lättast i fall det är av monterat? Små detaljet som backspeglarna, ska jag maskera dem själv?


Maskeringen bör dom sköta själva men demontera så mycket du bara kan så blir det mindre jobb för lackeraren. Se till så dom vet exakt vad som ska göras, om lister ska lackas osv. Kolla www.eniro.se efter lackerare i din stad, det bästa är att åka runt med bilen som ska lackas o kolla emd dom personligen, då borde dom kunna ge ett pris på en gång.. Känner du inte någon som vet om några lackfirmor? Ring en verkstad och hör annars om dom rekommenderar någon lackfirma.


Tack för dom bra tipsen, mycket uppskattat. Bha, kunde inte hitta en enda firma i min komun och jag vet att det finns mist 2 st skit eniro, antar att jag får ringa och höramig för med verkstäder.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka