Fästa reg-plåten?

Har precis fått mina nya reg-plåtar från VV och vill inte skruva på dom i spoilern. Jag vet att det säkrt finns trådar som denna. Men jag undrar hur man kan fästa dom på bästa sätt? Har hört att man kan sätta fast dom med karborre, dubbelhäftande tejp.. Något mer sätt? Och var kan man få tag på Den materialen? Mvh//



Svar på inlägget: Fästa reg-plåten?



Vill man slippa ha nåt fult på spoilern är väl spännband i alu-nätet ett alternativ..


Kardborre har nog din lokala sy-affär och dubbelhäftande tejp har nog din lokala järnhandel Kardborre är nog bra ifall du vill plocka bort skylten till plåtningar osv.. Har du tur kanske man kan få tag på färgad sådan så att det smälter in bra! (Det är dock inget jag vet något om utan kom att tänka på det nu:))


Det finns kardborreband att köpa med tejp på. Handlade själv det här om dagen. Men de hade bara i svart och vit. han hade både 40mm och 20 mm. Tvivlar på att de kommer att se bra ut. vad gör det om du har två små hål i spojlern. Jämfört med 2*0,3m med kardborreband?


Jag har fäst mina regplåtar på min skyline med ett slags ultra-klibbigt rutlim (fast som inte härdar) är typ som häftmassa fast 100 gånger starkare Det går att dra loss utan att det lämnar några märken. Mvh Erick


butyltape


karborre har man väl om man vill kunna byta plåt till t.ex. funplate? annars skulle du ju kunna köpa neodymiummagneter (starka som as) och sätta på insidan av spoilern, sen tar du metallbitar och fäster på baksidan av nummerplåten och ett tunt lager gummi på metallbiten så du inte repar fronten. http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=386799 har själv använt sådana och dom har en jäkla kraft (500 Newton). sätter du 4 sådana så lär det hålla (tänk på att med spoilern och gummi imellan så avtar kraften, därav 4 st i varje hörn)


Fasiken vad dyra det var.. Är det 159:- för en ?? Och kroken...den får man ta bort då eller?? Annars lät det kanon bra.. Men hur tjocka är det de..så det inte sticker ut för långt från spoiliern?? ¨Sn så får man hoppas att ingen snor skylten bara .. =/ Tack!


Hmm.. jag kom å tänka på en lösning som kanske e helrubbad, men jag säger den ändå Du tar och sätter en smak järnlist i överkant på nätet, med bult eller nåt, sen så tar du och sätter på 2 starka magneter bak på nummerplåten, så när du vill ha plåten monterad så är det bara att sätta dit den, väldigt lätt att ta bort den mä och det syns knappt Borde ju inte va allt för dyrt att genomföra heller


Hmm.. kanske skulle läst Bullos inlägg först ser jag Men mitt förslag går ju mä Så behöver du inte ha nåt gummi eller så heller http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=390589 Sätt sån på gallret å så en metalllist på baksidan utav nr. plåten





Det värsta är då att reg-plåten inte får plats där emellan på nätet. Annars så hade det varit en bra ide.. så det får jag nog skippa att ha den där nere.. Men det med magneter låter som en bra ide,, Värsta är att ta loss Spoilern igen för att få in någpt metall föremål för att få magneterna att fästa dock.. Så frågan är om man ska köra med någon stark dubbelhäftande tejp då.. hmm.. Detta tåls att tänka på.. Kör med en liten rackare till plåt nu.. Rena turen att man inte åkt fast ännu..


Jag körde med kardborre på min BMW. Funkade bra och gick att ta bort utan rester. Personligen tycker jag det ser bedrövligt ut när folk har regplåten i gallret.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka