Motorhuvsförlängning till golf 3

Hej, vet inte hur jag ska montera huvförlängaren, någon som har gjort det och kan förklara. gärna skicka bild på det också. Ni kan skicka bilderna till battee_@hotmail.com Mvh. Batte



Svar på inlägget: Motorhuvsförlängning till golf 3



Öppna huven och ta bort tätningslisten i framkanten av motorhuven. Provmontera huvförlängaren (ta en kompis till hjälp som håller den på plats) och se var du ska borra i huvförlängaren. Markera ungefär med penna. Borra skruvhål i huvförlängaren med ca 10cm mellanrum. Borra sen på matchande ställe i huven, Jag använde mig av korta självdragande plåtskruv när jag drog fast min på Golfen. Det är inte svårare än så. Om jag inte minns fel så drog polaren fast sin i de befintliga hålen på hans VR6a. Jag hade en 1,6a så det kanske var nån skillnad på huv. Jag borrade iaf.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka