Är röd lack snyggt?

Ja som frågan lyder är det snyggt med rött lack? Tänkte lacka svart men rött sägs vara snyggt... så va tycker ni?



Svar på inlägget: Är röd lack snyggt?



vad ska du lacka för något


Rött är snyggt, lika med svart..är skitsnyggt med röd lack å svarta tonade rutor, det matchar fast de beror ju på vad du ska lacka..


Ta den färgen du tycker mest om själv. Själv tycker jag att svart e riktigt snyggt men det e inte heller fel med röd bil och svarta fälgar.


lacka den röd med svart tak,backspeglar och vinge, och ett par svarta fälgar ska jag göra med min 200SX


Tänkte precis samma sak men jag tycker huven ska vara svart också. Det är grymt snyggt med två färger om man gör det rätt. Mattsvart kan vara snyggt tillsammans med en snygg röd lack också, blir lite racing-stuk.


Precis hade tänkt mig en svart huv med evo scoop... fast lackerna ska vara blanka =P


Behöver mer svar för ja ä inte riktigt säker... =P


jag tycker blått är fint med....


Älskar röd lack





jag gillar rött skarpt! (är väl aningens partisk) <---


Rött är grymt snyggt tycker jag.. men Svart är också riktigt snyggt... det beror ju på vad man själv tycker, och vad man är ute efter, men som många andra skrev här så brukar det ju vara Grymt läckert med 2 färgat! tex rött o svart, kanske röd bil, svart tak, huv o fälgar...


flashröd tycker jag.. kika min bil så ser du!!!


Nej.


haha jävla omega tönt vad du är negativ överallt.. svart är ju inte snyggt det ser vi på din bil iallafall.. haha


Ok... hehe shit innan denna tråd skapades vr ja 100 på att lacka svart men nu lutar det mer mot att behålla röd... får se. Ska först få hem kjolpakteten o lite. Tackar för era inlägg! Tar gärna emot flera =P


nja svart är lite för diskret för min smak, men det är snyggt på vissa. Sedan är faktiskt min bil mörkgrön. Färgblinde tönt edit: blått och silver är de snyggaste färgerna enligt mig.


Rött är fint, men den bleks så lätt ... enda riktiga nackdelen med den kulören, om man frågar mig så är Blå snyggaste kulören om det inte gäller pearl då är det svart/lila som regerar


Jaadu ni är en del som röstat på blått.. men tyvärr är det mer min brorsas färg =P men svart o rött är kanske inte en dum idee... eller?


Rött är snyggt, solid ska de va.. men de är ett helvete att hålla efter.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka