lackade "kofångare" till golf 3

ja har ju de som är helt svarta av palst så vill ha tag på de som är lackade någon som vet var ja kan få tag på detta eller någon som rent av har liggade efter byte kvittar färg..? tacksam för svar!



Svar på inlägget: lackade "kofångare" till golf 3



de finns ju på de nyare, antaglingen som jag har på min lackad nertill och svart upptill eller de som är hellackade, tror de bara fanns på joker eller va de hette, ja vet inte riktigt, de enklaste skulle nog vara om du lämmnade in de du har nu på lack tror jag


men de är ju bara paslt skit ingen ide och lacka de blir fult tro ja eller?


det är väll precis samma stötfångare men de du har är olackade.. hör me en lackfirma, det fixxar de åt dig! deär jag säker på


Stötfångare hittar du på bildelsbasen.se. Där finns det både nya och begagnade. Eller på www.nyadack.se om du vill ha nya. Annars är det bara att gå in till första bästa mekonomen butik och beställa om du vill slippa frakten. Den stötfångare du ska ha är den som är helprimrad. Annars lämna in den till närmaste lackerare för det är ingen ide att göra det själv. Det är för mycket jobb att göra det sälv eftersom det är "struktur" i det svarta, alltså knottrig yta.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka