Bilstolar, stoppning, ny klädsel?

Ja eftersom jag inte har tillgång till garage nu i vinter så kan man ju göra det bästa av situationen! Nu blir det att klä om mina stolar och lägga till lite stopning för ökad komfort och design fast jag är en total nybörjare innom detta område så jag behöver lite hjälp av er! Vad är det för stoppnings matrial som finns i bilstolar (såg att nån sa "pu skum" fast inte hittat nå mer info om det)? Stolarna har börjat knarra, antagligen är det stoppningen som börjat gnida mot stålramen, hur kan jag lösa detta problem (limma/olja)? Som synligt matrial hade jag tänkt att ha svart och silvrigt mocka men eftersom jag hade tänkt att ha några "veck/skåror" i stolarna så behövs det 2 underliggande tyger/stoppning. Vad är det för namn på den tunna filtliknande stoppning i mitten samnt vad för tyg ska andvändas längst underst? Ska alla tyg/lager på "överdraget/nya klädseln" vara sprylimmade fast i varandra? När jag klämmer på stolarna så känns det som att matrialet är gummilikt och som att det är gjutet. Finns säkert fler frågor men dom år duga för tillfället



Svar på inlägget: Bilstolar, stoppning, ny klädsel?



Jo eftersom denna tråd värkar så populär kan jag passa på och fråga om nån vet vart jag kan beställa en storvärme mojäng, mina nuvarande stolar har ingen värme i sig så nu när jag ändå sprättar upp stolarna så tänkte jag dunka ner det ochså Så har ni nån länk eller nått företag som man kan besyälla det i från så säg till!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka