Vilka fälgar skulle passa på min bil?

Godmorgon på er alla bilälskare. Nu ska ni få göra kanske för vissa roligt och för vissa mindre roligt. JAg skulle vilja ha hjälp med vilka fälgar som skulle passa min bil. Just nu sitter det några 17" Oxigin II Fälgar 205x45x17. Jag skulle vilja ha lite nya fälgar på bilen. Antingen 17 eller 18. 17 är nog tillräckligt tror jag. Har kollat lite på Ace Targa. Älskar när det finns en polerad fälgkant. Så ordet är fritt nu!. MVH Johan



Svar på inlägget: Vilka fälgar skulle passa på min bil?



Kolla min Fiero. Där har du både 17" o 18". Jag har 8x18" bak o 7x17" fram. Gillar du breda polerade kanter på fälgarna? (Det gör jag också) så har du ett bra alternativ där.


Förresten. Vad är det för skillnad på Ace targa och Ace Monaco?. De ser exakt lika dana ut tycker jag.


..


Vet inte. Jag köpte mina ACE-Imola fälgar för att jag fick en bra deal på dem. Har ingen större koll på fälgar nu efter jag köpt det jag behövde. Jag skall iofs ha en uppsätning till, till min andra Fiero, men det dröjer minst två år innan jag behöver börja tänka på den. Mycket annat som skall klaffa innan.


Ett par Ace monaco skulle nog sitta fint på din s40.


Vad är skillnaden på Ace monaco och targa?Eller de heter bara Ace Targa Monaco?


finns det ens ngn modell som heter Targa ? har iaf inte någonsin hört talas om dom, Monaco är fina stilrena och passar dom flesta bilar, ligger inte så högt i kurs.


de ska du ha! 18" .. passar på din å kostar 1750.- styck!


Vars hittade du den där då?





www.molway.com , 114/4-18"


Tackar så mkt! Tror du dom skulle passa på en merca w124 -88?


Hmm... w124 ? samma modell som LillNaisarn har?


Vad är minsta bredden på däcken som man kan ha på fäljar som är 8.0" breda??


Jo samma som honom!


hmm.. jo det hade kanske kunnat passa Personligen hade jag nog skaffat ett par Merca liknande fälgar


Du bör nog inte gå under 225. (215 går på, men ser inte klokt ut.)


Okej! Har nog tänkt köpa nå Merca kopior typ AMG.. men kollar ändå runt på allt möjligt.. vill ju ha fina fälgar för små pengar, kan ju inte bara lägga ut pengar på fälgarna..


Okej! men på 7.5 ska det väl gå med 215 utan att det ska se så konstigt ut?


vad har du tänkt ha för ET på 8" breda fälgar på w124:a ? jag har själv 225 på 7,5" fälgar och ska gå upp till 235or nu till sommaren... 215 är nog det minsta jag skulle sätta på 7,5" annars finns det risk för mkt tysk-stuk,





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka