Vill höra lite från er synpunkt!

Det e såhär att jag ska byta ut mätartavlorna i min Nissan. Vad tror ni om att lägga en toningsfilm över glaset framför mätarna så att dom inte syns när bilen inte e igång? E det nån som har nån annan idé om hur man skulle kunna göra detta på ett snyggt sätt annars. Tanken e att jag ska ta bort orginal dioderna o ist sätta dit 4st UV-dioder så att mätarna lyser upp lite fint. kom gärna med förslag o annat som kan hjälpa mig.



Svar på inlägget: Vill höra lite från er synpunkt!



om du lägger toningsfilm så ta bara inte för mörk.. risk finns att du inte ser mätarna på kvällen även om du har kraftigt ljus i dom... men ideen låter häftig..


Ja jag tänkte oxo att det e kanske inte så smart o ta för mörk film, sen e det oxo det att det borde väll vara bäst med en matt toning. Sen får man ju prova sig fram så det blir rätt ljus man vill ju gärna kunna se hur mycket bensin man har kvar.


jo... de blir ju litte trögt om de blir soppatorsk av en sånn skitsak... men ta en så ljus och matt toning som möjligt och pröva??? funkar det inte är de ju bara att rycka bort skiten igen...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka