S80 undran: Söker häftig styling

1. Tror ni att man kan använda något från nya faceliften av S80 på den 'äldre' modellen? Typ baklyktorna. 2. Är det kanske någon som vet var man finner häftiga prylar till S80? Verkar helt hopplöst, finns ju bara till S60. Tacksam för svar och hjälp.



Svar på inlägget: S80 undran: Söker häftig styling



hehe tyvärr du har köpt fel bil.. hehe bara gubbar i kostym som kör runt med denna bil tyvärr:( men riktigt go kärra att köra.. så lycka till med letandet:)


jo tack du


innfästningen på framskärmarna till stötfångaren fram ser annorlunda ut. komplett stötfångare fram + h och v framskärm till den nya så fixar det sig. lycktplåtarna till bakljuset har ett nytt utförande men skruvålen är desamma. stötfångaren sitter fast i lycktplåtarna på dom nya.


Mkt kan man ju göra själv - enkla saker som ändå förhöjer utseende. Tex sportgrill, vita positionsglas, klä om interiör, cornersplitters, feta fälgar, nerlack osv. Har själv en S80 (2,9) - såklart blev jag sugen på att styla den. Dock finns det inte mkt eftermarknadsprylar vilket jag upptäckte ganska snart - det är ju en "gubbil" tyvärr. För min del blev det endast en massa dekaler och lite fetare fälgar Kan ju tillägga att förutom div elfel som nu är fixade så är jag jäkligt nöjd med bilen - har snart kört 10.000 mil utan ett enda problem samt helt blanka papper på besiktningen.


hanhar inte alls valt fel bil, S80 är en stört skön bil ^^ Dock är det som folk säger, det finns inte mycket om du inte är villig att göra lite själv för att få det att passa men ingenting är juh omöjligt


lätta den... finnns ju lite å ta av, om man säger så...


Mickecorrado: Fattar nada av vad du skrev... menar du att man kan använda baklyktorna från nya faceliften (alltså, inte 2006/2007 facelift utan den som kom 2003 eller nåt) ? Creatix: Vad är cornersplitters?


Fram är som jag skrev. såg nu att det blev lite svårtolkat av det där bak. Plåtarna som bakljusen sitter skruvade i har ett nytt utförande men själva innfästningen för lamporna är dessamma. det som skiljer är att den nya stötfångaren bak har ett nytt utförande på förstärkningen som sitter i höljet. Denna förstärkning passar också på den gamla modellen. men under bakljusen på den nya sitter det en extra förstärkning som ska se till att höljet ligger snyggt med bakljusena denna sitter skruvad i lyktplåtarna, och det är dom som inte passar.


Den där sportgrillen, är det hemmabygge som gäller då? Eller det finns att få tag på någonstans?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka