Blåa Halogen lampor!

Hej jag tänkte köpa blåa halogen lampor för att jag tycker det är för dyrt med xeon. Undrar bara om det är någon stor skillnad mellan lampor och lampor? Vilken är bäst av dessa? Hova.se http://www.hova.com/ShowProduct.aspx?pr . p;cat=1391 Xeonkungen.se http://www.hannus.se/butiken/default.as . ;produkt=7



Svar på inlägget: Blåa Halogen lampor!



Samma skräp skulle jag vilja säga, provat 3 modeller av dessa typer av ljus. Lyser otroligt svagt och är inte alls värd priset. Vill man ha sämre ljus och en blå effekt köp dem! Om du vill ha bättre ljus Konvertera till riktigt xeon eller så köper du "vanliga" märkeslampor med högre watt antal.


Hade inte tänkt att konvertera till riktiga xeon för att det kostar 4000:- till h4. Men tänkte lite på de där "extra blue lamporna" och undrar bara vilken som är bäst av de sämsta har hört att de inte är bra men vill ha blå färg på lamporna inte gul.


ja köpte blåa h7 100w på billtema föra veckan kostar 129 kr och ja tycker de lyser bra ja minst lika bra som orginal (vita) som är på 55 w


Här finns det fler lampor:www.nordicxenon.se www.autolamps-online.com/halogen/diamon . centre.htm Såg att www.radicast.se/index1.html hade xenonkonvertering till H4 för 2000:-


Är det bara färgen du är ute efter spelar det ingen roll vilka typer av lampor du väljer. Möjligen att de från Hova har en lite bättre ljusbild.


De här är väl de bästa Lookalike på markaden? http://www.lighting.philips.com/se_sv/c . mp;lang=sv


swedoll har bra xenon lampor.. hade 100watts H1 lampor förut å satte i 55watts H1 "xenon (fake)" å de blev klart bättre asså.. lika så med mina H4 lampor..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka