Extra ljus med både halv och helljus?

hej, tänkte fråga (hoppas att de är rätt forum) om det finns nå sånna extra ljus man kan köpa till bilen som har både helljus och halvljus?



Svar på inlägget: Extra ljus med både halv och helljus?



Det finns lite olika modeller på strålkastare som har hel/halvljus, den vanligaste är nog den som sitter på olika beach buggys och roddar. Vad var det för typ du hade tänkt dej??


Halvljus får inte finnas i extraljuset. Tyvärr. Har för mig att det till och med finns en gräns att man inte får ha starkare lampa än 55W i halvljuset. Ihop med helljus får du däremot ha precis vad du vill i princip.


nää men altså så här är det.. på mina bilder så finns de en bild på lysen ja skulle köpt till bilen.. men lysena va inte godkända å de hade inte helljus å de va för dyra för så lite som man fick med. så ja är ute efter något som ja kan ha för ja ska göra egna sånna formar som de är på bilden å behöver lampor till om ni förstår?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka