Calibra sidokjolar fastsättning

hej.. jag köpte sidokjolar till min calibra privat köpte jag dom.. och dom passar skit bra å så.. men hur ska man få fast dom? orginalkjolarna ska dom vara kvar ? för sidokjolarna passar över men jag har inget bra sätt att få fast dom emot karosen i bilen under dörren hela sidan där:S ?! någon som har nått bra sätt att få dit dom utan att spackla fast dom??? vill inte dra skruvar rätt in i bilen ser inte snyggt ut om man ser skruvar i sidokjolarna ju.. några bra tips??



Svar på inlägget: Calibra sidokjolar fastsättning



jag har läst man kan lima fast dom ?


Tjena! Det finns ett medel som heter Limma+Täta som e skitbra att limma med! Det är till för bilar! Firman som gör detta lim heter Wurth tror jag det stavas


annars kan du ju silicona fast mot originalkjolen! om du skulle plocka loss det i framtiden så är det bara att ta bort rester med bensin.


Andvänd rätt silicon i så fall! Fel silicon och du har ingen lack kvar! Fräter som fan!


vad ska det vara för silikon då?? tänkte ta sån våt å badrums silikon lr vad den heter ?! det kanske funkar?? vetefan om det fäster så bra bara:S?!! han jag köpte kjolarna av sa att man skulle dra bultar rätt in i kupen å sätta mutter på insidan men vem fan vill ha skruvar rätt in i kupen och så ser man ju skruvhatten på sidokjolen inte så snyggt... vart kan man köpa det där limmet ni pratar om ?? ad center?? biltema? lr vart kan man få tag på det ??


varför inte använda pl 400???


sikaflex,pp400.. kolla på min projektsida för exempel.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka