Bra&hyfsat billig lackfirma i Sverige

Jag kommer från Åland och skulje vilja lacka min Fiat 128SL Projektbil men eftersom vi har så litet här har alla typ samma pris, vet inte prisbilden i sverige heller direkt. Bilen är ju rätt liten och jag tänkte att de på lacken sku få spackla lite och sen slänga på en enkel färg.Grundning med då antagligen. Lacken bör då gärna ligga hyfsat nära liksom Sthlm, Uppsala osv nära Kapellskär eller Grisslehamn. Vet någon nån bra lack där så kan ni ju dela med er av infon och om ni vet nått prisex så gärna det med. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Bra&hyfsat billig lackfirma i Sverige



FFS nån måst ni väl veta?


Autolack i nyköping är duktiga. Priser kan jag ju säga men eftersom mor min känner dom fick jag special pris Hela inredningen och lite till fick jag betala 2500 kr. Kan tänka mig att du får betala nånstans mellan 12000-15000 kr för din bil. Ring och hör med dom och fråga efter Dino, han är bäst.


Jag känner en lackerare i södra sthlm som kan lacka din bil för 10 000:-


Våga fråga..... "Kan du ta det svart?" Går lackeraren med på det så spar du ofantligt mycket pengar... jag betalade 1500 för kofångare fram o bak, lister på sidorna mm, tyckte jag va billigt men antar att jönköping ligger för långt bort hehe mvh Jonas


Betalade du bara 1500 för allt det dära? isf var det väl riktigt bra pris väl?


Glömde lackeraren att ta betalt själv eller? 1500:- är den ungefärliga material kostnaden för dem grejerna. Inte riktigt lika mycket men nästan. Jag skulle nog ta det dubbla.


Ja jag tycker då att det var ett ruggigt bra pris iaf även 3000:- hade ju varit helt okej för listor, samt kofångare fram och bak.. du som är lackerare, vad skulle allt gå på med moms och allt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka