Lysande blinkers

Undrar om det är nån som har koll på om man får ha sina blinkers lysande hela tiden när bilen är i rörelse? Har sett en del som har de..vet att de nyare volvomodellerna har de som standard.. Vad tror Ni? blir jag stoppad för att ja har mina blinkers på hela tiden? onödigt o få böter för en sådan liten grej tkr ja..! _____________________________________________ Volvo gör traktorer, SAAB gör flyplan!!



Svar på inlägget: Lysande blinkers



jo. det får du.. vitt och gult ljus framåt får man använda..


ja, men inte kombinerat. antingen vitt eller gult.


Inget dom bryr sej i.. iaf inte där jag rör mej iaf. Isf så borde dom ju ta varenda en som har USA-blinkers på sin 850 tex.. Jag har lysande blinkers på Mercan och det är då ingen fara vare sej det gäller Polisen, LTG eller SPB.


det kan mycket väl bli böter på det. bara för infons skull


På importerade bilar får man ha det. I USA så tror jag det är lag på det, men i sverige så tror jag att det är böter på det.


Då återstår ju frågan om blinkerserna (tro just om det stavas så. ) är gula eller oranga..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka