hjälp med styling på honda prelude

jag har tänkt styla till den lite med sänkning men vet inte hur mycke man kan göra som mest på en prelude... nån som vet? sen att mörklacks tona baklyktorna o tona sido o bak rutorna... nån som tror att det kan bli snyggt?



Svar på inlägget: hjälp med styling på honda prelude



tjae, baklysen har du ju redan! det jag hade tänkt göra på min prelude är:Lacka lite/snygga till i motorrummet Sänkning baklysen framlysen tona runt om bak shyssta fälgar större avgassystem + jappsdämpare Lacka inredning invändigt Kjolkitt sportstolar (fram&bak iom att det är 4 stolar i preluden ev. turbobygge större vinge (typ osthyvel) riktigt bas-bygge eller ljudbygge kanske man ska säga andra speglar vita blinkers dimljus luftfjädring motivlack listan kan göras lång, har ett par ideer till men dom e hemlig än så länge! det där är väll det jag hade tänkt göra på min, när tid, pengar och lust ges.. bara att välja ett par stycken å köra igång lycka till!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka