borbet fälgar till min bmw?

tjena gorgare, håller ju som då på att fixa min bil inför sommarn, mest motor och ljud. men ja tänkte köpa mej en uppsättning borbet fälgar i början av sommarn eller nån gång i sommar iallfall, men ja undrar, finns det nått företag som säljer sånna nya eller måste ja leta upp några begagnade? har letat lite på företag men utan resultat. det är sånna här ja snackar om. (fast bultdelning 4x100)



Svar på inlägget: borbet fälgar till min bmw?



Nu ska ja inte snöa in på va ja tycker om dom fälgarna *censur* Tror inte d finns nå företag om inte bmw har dom kanske..men då kostar d väl ny bil ungefär.. Kolla på autopower börsen där brukar ju finnas..annars är det nog bara att leta begagnat "tyvärr" ..


hehe jasså? visst kan hålla me om att dom inte alltid passar, beror ju på hur resten av bilen ser ut åså men på min å lackade vita så lär de bli fett tror ja. ja de e väll bara leta vidare då ;D


hittade en sida där de sålde borbet fälgar nya. www.borbet.de och där stog de såhär... Ausführung: silber-hornpoliert Für diverse gängige Fahrzeugtypen in den nachfolgenden Größen lieferbar:Bitte beachten Sie bei den verschie- denen Radgrößen die Horntiefe. tum" ET Größe Einpress-tiefe *EUR 7,5J x 16H2 20, 35 151.00 9J x 16H2 15 175.00 fattar inte va de står annat än va de säljer å va de kostar, men e de verkligen så att dom säljer sånna borbet fälgar för ca 1500kr/ styck????? tycker de låter för billigt för att va sant...


Ring och kolla med Fälgshop dom borde kunna ta hem ett par. http://www.falgshop.se


jo de blir no faen till å göra de närmare sommarn. SKA verkligen ha sånna vitlackade i sommar...


1584 spänn för en 16" fälg ..d låter väl inte helt otroligt ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka